Sari la conținut

Deltarack – rastele din lemn

Acest tip de rastele din lemn de tip A sunt ideale pentru transportul foilor de sticla, a placilor din piatra, a ramelor de tamplarie, etc si sunt o solutie rapida si comoda in cazul comenzilor cu livrare rapida si cand valoarea marfii este ridicata.
rastele-din-lemn-2
De asemenea, pot fi folosite cu succes in interiorul atelierelor ca solutie de stocare intre diferite faze de productie.
rastele-din-lemn-5

rastele-din-lemn-6
Materialul din care sunt confectionate este un panel din lemn de mesteacan, compus din 13 straturi diferite.
rastele-din-lemn-1
Structural, rastelele se compun din picioarele de tip A si traversele orizontale de fixare. Montarea si demontarea este rapida (nu dureaza mai mult de 5 minute pentru un rastel) fiind necesare o masina de insurubat si un ciocan din cauciuc. Centrarea elementelor compenente se face cu dibluri din lemn (premontate) si cu holsuruburi.
rastele-din-lemn-4
Fiecare rastel se livreaza demontat, toate elementele componente fiind incluse.

Gama dimensionala este variata, de la cel mai mic rastel de 120 cm lungime si 100 cm inaltime pana la 300 cm lungime si 200 cm inaltime.
Recomandam rastelele din clasa Economy, care sunt mai ieftine. Teoretic sunt rastele de tip One-Way (o singura livrare) dar, din experienta clientilor nostrii, pot fi demontate si montate de peste zece ori, pentru tot atatea livrari. Toate partile componente care se deterioreaza por fi livrate separat.

Detalii constructive gasiti pe

Acest articol a fost publicat la recomandarea Total Trading SRL.