Sari la conținut

Gangxinglass – China

    La Gangxin am ajuns, tot asa, printr-o recomandare venita de la un partener din Franta (www.gmcforglass.com). Ne-am intalnit la Beijing la China Glass 2017 si am fost surprinsi de deschidere si de usurinta cu care am relationat. Bineinteles, a urmat invitatia de le face o vizita acasa, in Luoyang. Invartindu-ne prin targ, mare a fost minunea sa constatam ca majoritatea producatorilor de cuptoare de securizare din China sunt din ….Luoyang. Northglass a fost infiintata aici, Landglass si Mountain si inca alti 10-15 producatori de cuptoare sunt locati in Luoyang sau in imprejurimi. Gangxin este un ”pui” al lui Northglass fondat in 2007.

    Am onorat invitatia si in septembrie 2017 am ajung in Luoyang. N-a fost prea greu: Bucuresti – Moscova – Guangzhou – Louyang. Simplu, in 24 de ore se rezolva. Am gasit niste gazde primitoare, o fabrica mare, mare si multi chinezi la treaba.

    Gangxin 2

    In principal, un cuptor de securizare se realizeaza din mult fier, captuseala refractara, un ventilator cat China, rezistente electrice si electronica de comanda.  Oameni seriosi si pusi pe treaba; din ianuarie pana la vizita noastra (in 14 septembrie 2017) produsesera 74 de cuptoare.  Am vazut o fabrica curata cu un flux de productie bine aranjat.

    Gangxin 3

    Am vizitat imprejurimile si am plecat spre Beijing. Impresia a fost placuta si ii recomandam cu toata responsabilitatea.

    Site-ul lor este www.lygangxinglass.com